Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2013 18:33 - Далавери, далавери…
Автор: dantonov Категория: Политика   
Прочетен: 3358 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В края на мандата на правителството на Бойко Борисов започва да става ясно, защо настоящия премиер бе твърдо против коалициите още през 2009г. Отговорът се оказа много прост. За да могат да си крадат на спокойствие и с никой да не делят откраднатото! Защото знаем, при предните се крадеше в пропорции (8:5:3), а сега всичко откраднато 100% си е за ГЕРБ…

Навържете си всичко случило се от 2010г. досега – аферата с флашките, контрабандата на цигари, скандалите с депутати на ГЕРБ та докато стигнем и до аферата „Дюни Гейт“, където всичко вече си идва на мястото. С последния скандал се вижда пряката връзка между управленията на последните две правителства. Как кражбите започнати по времето на Станишев биват довършвани по време на управлението на Борисов.

На въпроса, защо не са били развалени корупционните сделки от предното правителство, земеделският министър Найденов отговори, ако се развалят сделките, държавата трябвало да върне десетки милиони на измамниците. Така според Мирослав Найденов излиза, че е по удачно държавата да не върне няколко десетки милиона лева, а да загуби други няколко стотин милиона (каквато е реалната цена на имотите)?! И оправдание няма никакво! Защото точно ГЕРБ са вносители на последните промени в закона, където нарочно са оставени вратички за довършване на сделките. И не само за довършване. А и за извършване и на нови… Като се разровите из интернет и ще ги намерите! Но всичко ще бъде покрито преди изборите. Новият прокурор, който Цветан Цветанов толкова харесва, започва разследване. И всичко ще бъде покрито, заради следствената тайна. Така ще си минат изборите… А след това на всички тези хубавци им се иска хорото да си продължи… А дали ще стане? Предстои да видим!

И друга вметка – гледах интервю на Цветан Цветанов, в който обяснява как Тодор Бояджиев му бил семеен приятел, но видите ли той не отговарял за бизнеса му. Да всички тези твърдения биха били верни, ако той не бе купил два от апартаментите си от същото това лице на занижени цени (влезте в сайта www.bivol.bg и ще го прочетете. От една страна Цветанов получава имоти на занижени цени, от друга се вижда как това лице се забогатява твърде бързо и между двата факта няма нищо общо? Може би. Но едва ли!!! Всеки си има глава на раменете и нека разсъждава. От друга страна – за нашите мили телевизии, защо ли по нито една от голямата четворка (Канал 1, bTV, Нова, TV7) не бяха изнесени фактите и не бяха зададени нужните въпроси? Питам, и отговор не искам…

Да, идват избори. И от нас зависи ще продължи ли това поголовно ограбване!




Гласувай:
1



1. raders - Разбира се, че ще продължи. В Бъл...
09.01.2013 19:14
Разбира се, че ще продължи. В България властта се дава, за да може да се краде на спокойствие )))) Но всеки народ си заслужава управниците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dantonov
Категория: Политика
Прочетен: 515509
Постинги: 96
Коментари: 528
Гласове: 1255
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930