Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2008 18:01 - Защо Мартин Димитров трябва да бъде председател на СДС?
Автор: dantonov Категория: Политика   
Прочетен: 1680 Коментари: 1 Гласове:
0



Предстои нов избор на председател на СДС. Според мен това е един решаващ избор – ако бъде избран правилният човек, все още има макар и малък шанс за СДС, ако ли не – СДС ще отпадне от голямата игра и ще се превърне в една от многото малки партийки , от която нищо няма да зависи. Интересното е, че се появиха цели 7 кандидати!? Винаги ме е учудвало, как толкова много хора искат да се изявят като ръководители. Да ръководят! Какво? Няма значение, важното е да се ръководи – като кандидатите от Русе и Кюстендил – не разбирам – с каква идея тези хора тръгват и се кандидатират за лидери? С какви свои изяви са заслужили това право? Защото за да си председател на партията, трябва все с нещо да си доказал, че можеш да се справиш с тази отговорност!

Според мен от всички кандидати има двама, които се открояват над останалите – Иван Сотиров и Мартин Димитров. Това са хора които са разпонаваеми, които имат натрупан опит както в ръководството на партията, така и в парламента.

Моят личен избор между двамата е Мартин Димитров. Защо Мартин Димитров?

Защото е млад, в случая младостта не е недостатък, а предимство – крайно време е дясната идея да започне да се олицетворява от млади хора, необременени от близката ни история. Защото такъв политик може да бъде припознат от съвременния млад дясномислещ избирател.

Защото е отличен специалист в областта си – което доказва, че е способен и логично може да се предположи, че след като така добре се оправя с икономическата материя, за него не би било проблем да се справи с предизвикателствата на нашето време (не бива да забравяме задаващата се голяма икономическа рецесия!).

Защото е диалогичен – това е един от малкото политици, които имат блог, в който не само изказват мнението си по наболели проблеми, а и отговарят на зададените въпроси. Това доказва ново мислене, доказва, че не се самозабравя!

Това може би е последен шанс! Нека не го изпускаме!

Седесари, гласувайте за Мартин Димитров!


Тагове:   Мартин,   председател,


Гласувай:
0



1. анонимен - Go
08.05.2009 12:10
Мартин Димитров заяви, че ЦИК за Европейските избори няма да регистрира СДС. Без да дава обяснения откъде има тази информация.
Очевидно, че той бързо схвана уроците на Иван Костов. След като се опита да нарежда на съда какво да прави,
сега продължава с ЦИК. Мартин определя и диктува резултата от решения на независими държавни институции. Това са добре познати приоми, с които си служи Костов.
В крайна сметка Мартин се превърна в последователния чирак на Командира.



Мартин,

това са общо-взето посланията: че се заканва на независими държавни институции, че предрича решенията им, че упражнява натиск срещу тях и че е чирак на Костов.
Това е линията, а вие можете да я моделирате както сметнете за добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dantonov
Категория: Политика
Прочетен: 513865
Постинги: 96
Коментари: 528
Гласове: 1255
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930